Bookmaker: Zes keer je inzet wanneer Feyenoord wint

Bookmaker: Zes keer je inzet wanneer Feyenoord wint

Feyenoord neemt het morgen in Friesland op tegen sc Heerenveen. De Rotterdammers moeten winnen om de eerste seizoenshelft goed af te sluiten. De afgelopen wedstrijden werden er punten verspeeld en dus is het nu zaak om de drie punten mee naar De Kuip te nemen. Ook met het oog op Ajax en PSV is het belangrijk in het spoor te blijven van de huidige top twee.

Verwacht jij dat Feyenoord wint van Heerenveen? Dan krijgen nieuwe spelers zes keer hun inzet terug. Wil jij profiteren van deze speciale Odd? Claim hem dan hier! Voor de huidige spelers die spelen via FR12.nl is de quotering 1.53 bij een overwinning van Feyenoord. Verwacht jij een gelijkspel dan ontvang je 4.50 keer je inzet. Bij een nederlaag is de quotering 6.25.

Heb jij veel vertrouwen in Bryan Linssen? Dan pakt BetCity uit met een speciale quotering. Voor een hattrick krijg je maar liefst 30 keer je inzet terug. De aanvaller van Feyenoord maakte vorig jaar in de thuiswedstrijd tegen Heerenveen zijn eerste hattrick in het shirt van de Rotterdammers.

Klik hier om je speciale Odd te claimen voor nieuwe spelers