'Boca Juniors verwacht maandag deal met Feyenoord'

'Boca Juniors verwacht maandag deal met Feyenoord'

Ezequiel Bullaude staat voor een overstap naar Boca Juniors. De onderhandelingen tussen Feyenoord en de Argentijnse club lopen al even en maandag wordt er een definitief akkoord verwacht tussen beide partijen.

Feyenoord gaat de 22-jarige Bullaude voor achttien maanden verhuren. Boca Juniors heeft tijdens de onderhandelingen een optie tot koop bedongen. Het betrouwbare TyC Sports meldt dat er geen officiële mededelingen zijn gedaan over de hoogte van het bedrag. Andere media noemen een bedrag van drieënhalf miljoen euro. Feyenoord nam Bullaude in de zomer van 2022 over van Godoy Cruz voor twee miljoen euro.

Afgelopen week was er al een definitief akkoord bereikt tussen Feyenoord en Boca Juniors. Alleen vanwege aanvullende regelgeving moest er nog divers papierwerk en enkele financiële details worden afgehandeld. Daarom zat Bullaude zaterdagmiddag nog gewoon bij de wedstrijdselectie voor de oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht. Al maakte hij uiteindelijk geen minuten. Beide clubs verwachten maandag de laatste details af te ronden.

Trainer Arne Slot heeft na de oefenwedstrijd tegen Villarreal CF uitgebreid uitleg gegeven waarom Bullaude De Kuip tijdelijk mag verlaten. ''Hij heeft heel veel moeite gehad met zijn aanpassing. Eerst met de taal, en toch ook wel met de omstandigheden hier. Die aanpassing ging heel moeilijk, omdat hij zich niet heel goed verstaanbaar kon maken naar zijn medespelers, en ook niet naar ons en wij ook vrij moeizaam naar hem toe.''

Lees meer over
Ezequiel Bullaude
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties