'Boavista en Brentford volgende clubs met interesse in Bozeník'

'Boavista en Brentford volgende clubs met interesse in Bozeník'

Robert Bozeník is wederom op de radar van twee nieuwe clubs verschenen. Het Portugese Boavista en Premier League-club Brentford zouden de spits willen binnenhalen, van wie eerstgenoemde het meest concreet is. Dat meldde 1908.nl woensdagmiddag.

Boavista wil de naar Benfica vertrokken spits Petar Musa vervangen en is in die zoektocht uitgekomen bij Bozeník. Vooralsnog kan het niet voldoen aan de salariseisen van de 22-jarige Slowaak, maar de gesprekken met Feyenoord zijn wel gaande.

Naast Brentford kan Boavista echter op veel andere concurrentie rekenen. Ferncvaros, Hamburger SV, Hertha BSC, Sparta Praag en Slavia Praag werden allen al in verband gebracht met de spits die bij Feyenoord nog tot 2024 vastligt. Zowel de club als speler wil meewerken aan een vertrek, al is het voor Bozeník zelf wel een vereiste dat het om een permanente transfer zal gaan.

Bozeník werd in januari 2020 voor vier miljoen euro overgenomen van MSK Zilina, maar kon de verwachtingen niet waarmaken. Zowel Dick Advocaat als zijn opvolger Arne Slot zag het niet zitten in de jonge aanvaller. Het leidde vorig seizoen tot een verhuur aan Fortuna Düsseldorf, maar ook daar kwam hij nauwelijks aan de bak.

Lees meer over
Robert Bozenik Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties