Blessure Trauner valt mee: ''Goed om rust te pakken''

Blessure Trauner valt mee: ''Goed om rust te pakken''

Gernot Trauner mist zo goed als zeker de wedstrijd van Oostenrijk tegen Italië. De centrale verdediger van Feyenoord heeft een blessure opgelopen aan zijn heup en kon daardoor vrijdag niet meetrainen, zo meldt Sky Sport Austria.

Oostenrijk treft Italië zondagavond om 20:45 en de bondscoach verwacht niet te kunnen beschikken over Trauner. De verdediger hoeft zich op vijf december pas weer te melden bij Feyenoord en de eerste wedstrijd van de Rotterdammers staat begin januari op het programma. Trauner heeft dus voldoende tijd om volledig te herstellen.

Update | Feyenoord meldt dat blessure meevalt. De Rotterdammers rekenen snel weer op de centrale verdediger. "Het is op het eerste oog niet iets om bezorgd over te zijn'', vertelt een woordvoerder van Feyenoord in gesprek met RTV Rijnmond. ''Het is wel goed voor Trauner om nu voldoende rust te pakken en te herstellen van een volle en veeleisende eerste seizoenshelft.''

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties