Bjørkan sprak met Pedersen en Aursnes: ''Ze praatten met veel liefde''

Fredrik Bjørkan is met een omweg alsnog bij Feyenoord beland. De linksback kon vorig jaar december ook al tekenen in De Kuip, maar koos toen voor Hertha BSC. De 24-jarige Noor speelt komend seizoen op huurbasis voor Feyenoord en kijkt uit naar zijn tijd in Rotterdam.

''Ik ben extreem blij om hier te zijn. Ik kijk er naar uit om er tegenaan te gaan'', begint Bjørkan in gesprek met Feyenoord TV. De Noor was afgelopen zaterdag al toeschouwer bij de wedstrijd tegen FC Emmen en heeft daardoor al meegekregen hoe een wedstrijd in De Kuip is. ''De sfeer en alles was ongelooflijk.''

''Hopelijk sta ik daar snel op het veld om samen een mooie tijd te hebben. Ik was nog nooit eerder in het stadion geweest, maar ik wist dat het geweldig zou zijn. Al het geluid dat de mensen daar maken... Het was een ervaring die ik zal blijven herinneren'', vervolgt de linksback. De Noor trainde maandag voor het eerst mee met de groep.

''Het was fijn. Het voelde alsof we elkaar op een goede manier konden vinden. Het was goed om de eerste training te hebben gehad, zodat ik weer door kan gaan.'' Marcus Pedersen en Fredrik Aursnes hebben met Bjørkan gesproken voordat hij de overstap naar Feyenoord maakte. ''Ze praatten met veel liefde over de club en de Feyenoord-familie. Aursnes zei dat het hier geweldig was. Het waren louter positieve woorden.''

Lees meer over
Fredrik Bjørkan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties