Bijzondere fotowand onthuld op Varkenoord

Bijzondere fotowand onthuld op Varkenoord

Bezoekers van Varkenoord die de eerste etage van het hoofdgebouw van Feyenoord Academy betreden, treffen met ingang van heden een prachtige fotowand aan waarop Orkun Kökcü, Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida en Tyrell Malacia zijn afgebeeld. De vier exponenten van Feyenoord Academy speelden afgelopen seizoen met Feyenoord 1 de finale van de UEFA Conference League.

Achter de realisatie van de nieuwe fotowand schuilt volgens Raymond van Meenen, Head of Operations van Feyenoord, een mooi verhaal. ‘In aanloop naar de UEFA Conference League finale liet Orkun in een interview optekenen dat hij het mooi zou vinden als er bij winst een foto van het viertal met de beker in hun handen op Varkenoord zou worden opgehangen. Ondanks dat het helaas niet zover kwam, vonden wij toch dat er een fotocollage moest komen. We zijn trots op deze mannen en zien de knappe prestaties die zij hebben geleverd als een mooie stimulans voor onze Academy-spelers.’

De onthulling van de fotowand vond zaterdag plaats na afloop van de openbare training richting de Klassieker tegen Ajax. Van het viertal waren Kökcü, Bijlow en Geertruida aanwezig. Malacia kon er in verband met verplichtingen bij zijn club Manchester United logischerwijs niet erbij zijn.

Lees meer over
Tyrell Malacia Justin Bijlow Lutsharel Geertruida Feyenoord Academy Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties