Bijlow opgelucht: "Eindelijk weer, verdomme"

Bijlow opgelucht: "Eindelijk weer, verdomme"

De wedstrijd tegen Sparta was voor Feyenoord alles behalve goed, maar uiteindelijk konden de Rotterdammers toch een goed resultaat meenemen. Dat gold ook voor Justin Bijlow, die voor het eerst in lange tijd weer eens de nul hield. "Eindelijk weer, verdomme", lachte hij na afloop voor de camera van ESPN.

"Het was een heel moeilijke wedstrijd", merkte Bijlow. "De eerste helft was vooral heel slordig. We hadden niet het geduld om een aanval op te zetten. In de tweede helft ging het iets beter, maar nog steeds niet als normaal."

Daar hielp ook de speelwijze van Sparta niet bij mee. "Telkens als wij de bal verloren, probeerde Sparta hem direct erachter te leggen. Dan komen wij niet lekker in ons spel. We hebben wel goed verdedigd en eigenlijk geen kansen weggegeven. Dat hebben we goed gedaan. In balbezit kon het beter, maar deze wedstrijden moet je ook winnen."

Dat deed Feyenoord dus, mede dankzij de eerste clean sheet van Bijlow sinds de uitwedstrijd tegen PSV. "De laatste tijd zat ik er zelf niet zo top in, maar gelukkig heb ik weer de nul kunnen houden en hebben we gewonnen. Het belangrijkste is dat we drie punten hebben."

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties