Bijlow in zak en as: ''Het is verschrikkelijk''

Justin Bijlow speelde na maanden weer een wedstrijd voor Feyenoord en wat voor één. De doelman kon een nederlaag in de finale van de Conference League helaas niet voorkomen. Feyenoord ging in Tirana met 1-0 onderuit.

''Het is verschrikkelijk'', is Bijlow zijn eerste reactie in gesprek met ESPN. ''We wilden heel graag de cup naar Rotterdam meenemen. Om zeker ook het publiek te bedanken en Feyenoord weer op de kaart te zetten. Dat is helaas niet zo gegaan.''

Feyenoord had de eerste helft in aanvallend opzicht weinig te vertellen. ''Ik denk niet dat we te angstig begonnen. De tweede helft kwamen we een stuk beter uit de start blokken. We creëren gelijk meer kansen en veel eerder de druk erop. Dan zie je dat ze moeite hebben met ons. Het was helaas niet genoeg en dat is ontzettend balen.''

Trots op het team
Bijlow voelt zich fit en de wedstrijd gaf verder geen problemen. ''Het is natuurlijk geweldig om weer op het veld te staan. Ik had liever met een ander gevoel hier gestaan na afloop. Het is een beetje cliché wat ik ga zeggen. Ik denk dat we niet anders dan trots op het team kunnen zijn. Twintig jaar geleden voor het laatst een finale. Het klinkt heel politiek correct wat ik zeg, maar het is wel zo.''