'Bijlow en Feyenoord bereiken akkoord over nieuw contract'

'Bijlow en Feyenoord bereiken akkoord over nieuw contract'

Bij Feyenoord is er nog meer goed nieuws te melden. De Rotterdammers hebben een akkoord bereikt met Justin Bijlow over het verlengen van zijn contract dat loopt tot medio 2025. Dit meldt 1908.nl. Beide partijen zijn het eens geworden over een verlenging van één seizoen.

Feyenoord en Bijlow hebben ruim vier maanden de tijd genomen om elkaar te vinden. De 25-jarige doelman en de stadionclub hebben deze week een akkoord weten te bereiken over een contract tot medio 2026. De Rotterdammers zien in Bijlow de beste doelman van Nederland en spreken hiermee hun vertrouwen uit richting de toekomst.

Bijlow is ijzersterk teruggekomen van een nieuwe polsblessure. Voor de doelman was het mentaal zwaar om opnieuw te revalideren, maar met sterke optredens tegen Vitesse en SS Lazio laat Bijlow zien mentaal sterk te zijn en over extra kwaliteiten te beschikken. De verlenging is ook een signaal naar buitenlandse topclubs dat Bijlow De Kuip niet voor een appel en een ei kan verlaten.

Bijlow belangrijk in de opbouw
Trainer Arne Slot ziet in Bijlow een belangrijke speler in de opbouw. Na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen SS Lazio kwam de doelman van Feyenoord ter sprake. ''Vandaag waren ze zo goed en rustig in de opbouw. Onze keeper deed daar ook zeker aan mee. Die kapte nog in de eigen zestien iemand uit. Je ziet het vertrouwen dat de verdedigers in Justin hebben, dat ze gewoon elke keer die extra pass spelen en het vertrouwen hebben om hem daarbij te gebruiken.''

''Het moet ook, omdat Lazio en Sarri echt een voorbeeld zijn voor elke trainer als het gaat om structuur en discipline in hun elftal'', vervolgt Slot op het persmoment. ''Je weet constant precies wat ze doen. Dat is ontzettend knap, dat is ook wat je als trainer nastreeft. Dat is ook wat ik nastreef. Het grote voordeel voor ons als tegenstander is ook dat je weet wat je kunt verwachten. Je kunt een elftal op de best mogelijke manier voorbereiden op wat ze te wachten staat. Dan is het nog zaak dat ze lef hebben en precisie om de aanvalsopbouw zo vorm te geven.''

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties