Bijlow debuteert met gelijkspel in Oranje

Bijlow debuteert met gelijkspel in Oranje

Justin Bijlow heeft zijn eerste wedstrijd achter de rug als speler van het Nederlands Elftal. De 23-jarige doelman kreeg van bondscoach Louis van Gaal het vertrouwen in de uitwedstrijd tegen Noorwegen. Bijlow maakte een prima indruk onder de lat.

Het Nederlands elftal heeft de wedstrijd tegen Noorwegen niet weten te winnen. De Noren kwamen via Erling Braut Haaland op voorsprong in de eerste helft. Het was Davy Klaassen die voor rust nog de gelijkmaker binnen tikte.

Guus Til was lang bezig met zijn warming-up, maar kwam niet binnen de lijnen. Het debuut voor Tyrell Malacia moet nog even worden uitgesteld tot de volgende wedstrijd. De kans is groot dat Van Gaal dan kiest voor de Feyenoorder. Zijn concurrent liep tegen een schorsing aan tegen Noorwegen.

Bijlow debuteert met gelijkspel in Oranje

Marcus Holmgren Pedersen
Niet alleen Bijlow maakte zijn debuut voor de nationale selectie. Ook Feyenoorder Pedersen maakte zijn eerste minuten voor zijn land. De Noor kreeg de kans van de bondscoach vanaf de aftrap. De verdediger werd in de tweede helft gewisseld en maakte een redelijke indruk.

Scoreverloop
20' | 1-0 | Haaland
36' | 1-1 | Klaassen

Opstelling Noorwegen
Hansen; Pedersen, Strandberg, Hanche-Olsen, Meling; Thorsby, Normann; Ödegaard, Elyounoussi, Hauge; Haaland.

Opstelling Nederland
Bijlow; Timber, De Vrij, Van Dijk, Blind; Klaassen, Wijnaldum, De Jong; Berghuis, Depay, Gakpo.

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties