Beoordeel de spelers van Feyenoord met een cijfer

Beoordeel de spelers van Feyenoord met een cijfer

Wie moet worden uitgeroepen tot Man of the Match voor de uitwedstrijd tegen Vitesse? Het is nu mogelijk om de spelers te beoordelen met een cijfer. Feyenoord won de uitwedstrijd in Arnhem uiteindelijk met 2-5. Vooral de debutanten wisten een goede indruk te maken.

''Ze verdienen allemaal een voldoende'', begint Mario Been in gesprek met ESPN. ''Dilrosun met een geweldige goal. Szymański vond ik uitstekend spelen en Wålemark was bij vlagen heel goed. Met name toen hij naar de linkerkant ging, daar maakte hij een goede goal. Al met al denk ik dat Feyenoord kan terugkijken op een goede wedstrijd.''

''Zeker omdat het de eerste wedstrijd is waar nog heel veel spelers ingepast moeten worden. Hier heeft Feyenoord vorig jaar zes punten van verloren, dus die drie hebben ze in ieder geval al gewonnen. Wie mij Man of the Match is? Szymański of Danilo die twee doelpunten heeft gemaakt. Daar zou ik mee kunnen leven.''

Feyenoord-watcher Sinclair Bischop van RTV Rijnmond heeft genoten, maar zijn voorkeur gaat uit naar Danilo. ''Ik vind hem de man of the match. Hij heeft een gevoelige overstap gemaakt en als je er dan meteen twee maakt, doe je het goed. Hij weet ook dat er een spits gehaald (Santiago Gimenez, red.) is die misschien in potentie spits nummer één gaat worden. Dan vind ik het knap om direct zo te starten."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties