Beoordeel de spelers met een cijfer na FC Utrecht-thuis

Het is weer mogelijk om de spelers van Feyenoord te beoordelen! Welke speler moet worden uitgeroepen tot Man of the Match na de zege op FC Utrecht? De Rotterdammers gaan na een 2-1 overwinning verder naar de volgende ronde in de KNVB Beker. Cijfers uitdelen is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd op FR12.nl.

Na een snelle 2-0 voorsprong in de eerste helft leek het een hele eenvoudige avond te worden, maar uiteindelijk bleef FC Utrecht na de aansluitingstreffer nog lang in de wedstrijd. Bij Feyenoord vielen, zeker in de eerste helft, vooral de spelers op het middenveld positief op. Zowel Quinten Timber als Calvin Stengs, die bij beide doelpunten betrokken was, strooiden met veel mooie passes.