Benefietwedstrijd levert 75.000 euro op voor Feyenoord Foundation

Benefietwedstrijd levert 75.000 euro op voor Feyenoord Foundation

Eind december speelde Feyenoord een benefietwedstrijd tegen FC Emmen. Vandaag werd duidelijk dat er bij die wedstrijd 75.000 euro is opgehaald voor de Feyenoord Foundation. De cheque werd namens de Foundation ontvangen door Sander de Kramer.

"Dit is fantastisch. Het is fijn te merken dat zij begaan zijn met de kinderen en jongeren op Zuid en in de andere delen van de stad waar wij actief zijn. Met dit geld kunnen we zoveel van hen gratis laten sporten en helpen bij het ontwikkelen van hun talenten en een gezonde leefstijl", aldus De Kramer.

Ton Strooband, manager Maatschappelijke Zaken bij Feyenoord, geeft aan dat de Foundation het geld gebruikt om Rotterdamse kinderen en jongeren een betere toekomst te geven. "Overal waar wij komen gebruiken we de #KrachtvanFeyenoord om maatschappelijk impact te maken en bij te dragen aan een betere toekomst voor de inwoners van Rotterdam. Wij zijn de supporters enorm dankbaar dat ook zij daar een grote bijdrage aan hebben geleverd."

Het totaalbedrag komt op 175.000 euro omdat de opbrengst van de veiling van de tweehonderd oude stadionlampen begin december ook naar de Foundation gaat. De lampen waren binnen een week uitverkocht en brachten 100.490 euro op. De Kramer: "Wij zullen ervoor zorgen dat elke euro goed terechtkomt!"

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties