Belangrijke informatie over bereikbaarheid De Kuip

Belangrijke informatie over bereikbaarheid De Kuip

Supporters die zondag naar Feyenoord – Go Ahead Eagles komen, dienen rekening te houden met een aantal wijzigingen als het gaat om de bereikbaarheid van het stadion. In dit bericht lees je meer informatie over de beperkingen en eventuele alternatieven.

Omleiding Roseknoop
Van 1 mei tot eind oktober 2023 zijn het Varkenoordseviaduct en een deel van de Laan op Zuid dicht voor verkeer en openbaar vervoer, met uitzondering van voetgangers en fietsers. Met de auto blijft De Kuip bereikbaar via onder meer de Coen Moulijnweg, Olympiaweg en Stadionweg. Trams rijden via een gewijzigde route. Bezoekers worden daarom geadviseerd om vroegtijdig te vertrekken en een reisplanner te raadplegen.

Gewijzigde tramsituatie (in- en uitstaphalte)
Tramlijn 12 rijdt vanaf P+R Beverwaard naar eindhalte Maashaven waarbij halte Breeplein de nieuwe tijdelijke halte is om in en uit te stappen. Vanaf Breeplein ligt de Kuip op loopafstand, volg hiervoor de aangegeven looproutes(link naar de kaart). Tramlijn 12 rijdt dezelfde route terug richting P+R Beverwaard. Ook tramlijnen 2, 20, 23 en 25 hebben wijzigingen vanwege de Roseknoop. Kijk op RET.nl/roseknoop of gebruik je eigen verkeersapp voor actuele reisinformatie.

Vanuit Rotterdam Centrum naar de Kuip
Voor supporters die vanuit Rotterdam Centrum naar De Kuip willen reizen, wordt naast de gewijzigde tramroute vanaf station Maashaven ook geadviseerd om de trein te nemen vanaf Rotterdam Centraal of Station Blaak en uit te stappen op halte Station Rotterdam Stadion.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties