''Beetje onterecht dat hij wordt neergezet als een soort 'kom op-coach'''

''Beetje onterecht dat hij wordt neergezet als een soort 'kom op-coach'''

De documentaireserie over Feyenoord laat geen eerlijk beeld zien van de toenmalig trainer Dick Advocaat, aldus de trainer zelf. Dit weet Feyenoord watcher Martijn Krabbendam te melden bij de radio van Veronica Inside.

"Hij heeft het voor Feyenoord gedaan, want de club kon wel wat geld gebruiken. Maar als hij jonger was geweest, had hij die camera's nooit toegelaten. Hij is nu 74, dus het zal hem allemaal een zorg zijn, maar hij vindt het wel een beetje onterecht dat hij wordt neergezet als een soort 'kom op-coach', die niks anders kan dan dat een paar keer roepen", zo vervolgt Krabbendam.

De journalist vindt ook dat Advocaat gelijk heeft. "Ze laten beelden zien uit de rust van wedstrijden en besprekingen vooraf, maar de echte voorbereiding gebeurt natuurlijk op het trainingsveld. Er is geen trainer die in de rust een heel betoog houdt met videobeelden en een elftal daarmee opeens beter laat spelen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties