Bazoer ontkent akkoord: ''Wie heeft dat verzonnen?''

Bazoer ontkent akkoord: ''Wie heeft dat verzonnen?''

Feyenoord en Vitesse komen er niet uit wat betreft de komst van Riechedly Bazoer. De middenvelder heeft de gesprekken tussen de Rotterdammers en Arnhemmers in alle rust afgewacht. Bazoer is dan ook niet teleurgesteld over de vraagprijs van drie miljoen euro van Vitesse.

"Ik heb natuurlijk ook het één en ander gehoord", vertelt Bazoer in gesprek met Omroep Gelderland. "Het is het goed recht van Vitesse om zich zo op te stellen. Ik heb hier een contract getekend en voel me hier goed, dus ik kan daarover niks negatiefs zeggen."

Bazoer heeft een aflopend contract. "Ik probeer me er vooral niet op te focussen. Ik heb een aflopend contract, dat weet ik, en ik voel me gelukkig hier. Maar ik weet ook dat ik een contract te respecteren heb richting mijn medespelers en een trainer die mij veel heeft geholpen. Dus wil ik zaterdag een goede wedstrijd spelen. Nee, die transferperikelen zitten dan niet in mijn hoofd."

Morgen staat de wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse op het programma. "Ik wil elke wedstrijd spelen. Als de trainer mij opstelt, geef ik 100 procent. Ik kan die wedstrijd ook met de volle focus spelen, absoluut." Thomas Letsch heeft veel vertrouwen. "Ik ga niet zeggen of hij speelt, want dan weten ze dat bij Feyenoord ook, maar ik heb er absoluut het vertrouwen in dat Riechedly met zijn hoofd hier is."

Geen akkoord met Feyenoord
Bazoer benadrukt in gesprek met ESPN dat hij geen persoonlijk akkoord heeft bereikt met Feyenoord. ''Volgens mij heeft mijn zaakwaarnemer gereageerd gisteren. We zijn totaal niet akkoord met Feyenoord. Ik weet niet wie dat heeft verzonnen. Ik hou me niet zo veel bezig met randzaken. Of ik naar Feyenoord zou willen? Het is een topploeg in Nederland. Ik ben persoonlijk toe aan een stap hogerop.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties