Bazoer nog altijd onderwerp van gesprek bij Feyenoord

Bazoer nog altijd onderwerp van gesprek bij Feyenoord

Riechedly Bazoer is nog altijd onderwerp van gesprek bij Feyenoord. De middenvelder van Vitesse staat concreet in de belangstelling van de Rotterdammers. Slot krijgt voorafgaand de wedstrijd van Feyenoord vragen of zijn komst definitief van de baan is.

Hans Kraay jr. stelt een open vraag of Slot er nog in gelooft. ''Ik geloof zeker dat wij een resultaat kunnen halen vanavond'', reageert de trainer van Feyenoord gevat in gesprek met ESPN. ''Ik wil niet over Bazoer praten. Dat is niet gepast. Überhaupt over een speler die nog niet van jou is.'' Nog niet? vraagt Kraay jr. Slot formuleert zijn uitspraak nu anders: ''Die niet van ons is. Het is natuurlijk wel bekend dat wij getracht hebben om hem binnen te halen. Dat ga ik nu ook niet ontkennen.''

Feyenoord geeft niet op
Journalist Martijn Krabbendam sluit niet uit dat Feyenoord opnieuw met Vitesse in gesprek gaat. ''Volgens mij zijn ze nog wel geïnteresseerd. Ze wachten denk ik tot na de wedstrijd om nog een poging te ondernemen, want hij heeft een aflopend contract. Bazoer kan komende zomer tekengeld krijgen van weet ik veel hoeveel miljoen. Feyenoord moet hem verleiden met een goed sportief verhaal. Daar zijn ze mee begonnen, want Slot heeft met hem gesproken. Dat klonk allemaal prima. Ik sluit niet uit dat Feyenoord er nog alles aan gaat doen'', aldus de Feyenoord-watcher in gesprek met ESPN.

Slot blij met nieuwe aanwinsten
''Cole Bassett is een Amerikaans international met veel loopvermogen'', vertelt Slot. ''Hij is nog relatief jong en kan een goal maken. Voetballend moet hij nog wel wennen aan de Nederlandse competitie en het positiespel en daar krijgt hij de tijd voor. Wälemark is denk ik de creatieve aanvaller die we zochten. Bovendien is het een linkspoot, en die hadden we nog niet. De vergelijking met Steven Berghuis? Als je een linksbenige speler met gevoel voor een steekpass die veel naar binnen komt en rendeert in de Zweedse competitie, dan kan je Berghuis of Stengs pakken. Zo’n type speler is het, maar het gevaar is dat de verwachtingen wel heel hoog worden.''

Lees meer over
Arne Slot Riechedly Bazoer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties