Bannis stelt doel: ''Feyenoord 1 zit nog in mijn hoofd''

Bannis stelt doel: ''Feyenoord 1 zit nog in mijn hoofd''

Naoufal Bannis hoopt nog altijd slagen bij Feyenoord. De 20-jarige spits speelt momenteel op huurbasis voor FC Eindhoven. Bannis was dit seizoen tot nu toe vier keer trefzeker in de Keuken Kampioen Divisie en hoopt de dubbele cijfers te behalen.

''Hoewel ik door te spelen zeker gegroeid ben in de afgelopen seizoenen, weet ik dat ik nog beter kan'', vertelt Bannis in gesprek met het Eindhovens Dagblad. ''Ik ben pas 20 jaar en altijd bezig het maximale uit mezelf te halen. Mijn tijd komt nog wel, daar maak ik me niet druk om. Feyenoord 1 zit nog in mijn hoofd. Dat blijft het doel. Dat is de reden waarom ik hier ben, bij FC Eindhoven.''

Bannis was de laatste weken uit vorm. De concurrentie dringt momenteel ook aan. ''Ik focus me gewoon op mijn eigen spel. De kwaliteit heb ik, daar ben ik van overtuigd. Voor mij waren de laatste paar weken lastig: als spits wil je scoren en ik kwam niet vaak in die positie. Dat knaagt aan je. Daarom was het goed om even een weekje naar Marokko te gaan, en terug te komen met een frisse mind.''

De spits van Feyenoord heeft nog een contract tot medio 2024 in De Kuip. De op Varkenoord opgeleide Bannis kwam al twee keer eerder op huurbasis uit voor clubs uit de Keuken Kampioen Divisie. In seizoen 2020-2021 werd hij een half jaar lang gehuurd door FC Dordrecht en afgelopen voetbaljaar maakte hij zijn minuten als huurling bij NAC Breda. In totaal kwam hij bij beide clubs in 32 wedstrijden tot 12 doelpunten en 3 assists.

Lees meer over
Naoufal Bannis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties