Baldé wederom trefzeker voor Feyenoord Onder 21

Feyenoord Onder 21 heeft de bekerwedstrijd van VA N.E.C. O21 gewonnen. De Rotterdammers kwamen na drie minuten op achterstand. In de eerste helft was het Aliou Baldé die de gelijkmaker binnenschoot. De aanvaller is de laatste weken op dreef bij de beloften en is nu wederom belangrijk. Na rust liepen de beloften uit naar een 1-4 overwinning.

Of Baldé ooit nog een kans krijgt in het eerste van Feyenoord is de vraag. Arne Slot is een maand geleden duidelijk geweest over zijn kwaliteiten. ''Ik vind Baldé gewoon niet zo’n goede speler'', reageerde de trainer op een vraag van een journalist wat zijn toekomstperspectief is voor dit seizoen. De 19-jarige linksbuiten traint sindsdien mee bij Feyenoord Onder 21. Tijdens de oefenwedstrijden en nu in de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen laat hij zijn voeten spreken.

Voor Feyenoord Onder 21 is het seizoen nu ook officieel begonnen. De eerste wedstrijd in de competitie van de ploeg van trainer Melvin Boel en assistent-trainer Ulrich van Gobbel staat volgende week op het programma. Zaterdagmiddag ontvangt de beloften ploeg FC Groningen Onder 21 op Varkenoord. Het duel is vrij toegankelijk te bezoeken.