Baldé trefzeker voor FC Dordrecht tegen Jansen

Baldé trefzeker voor FC Dordrecht tegen Jansen

Aliou Baldé heeft opnieuw zijn waarde bewezen voor FC Dordrecht. De huurling van Feyenoord was trefzeker in de gewonnen wedstrijd tegen TOP Oss. Baldé maakte de enige treffer van de wedstrijd en werd hierdoor uitgeroepen tot matchwinnaar.

De 19-jarige Baldé schroeft zijn productie in de Keuken Kampioen Divisie hierdoor op tot zes doelpunten. De linksbuiten, die een contract heeft tot medio 2025 bij Feyenoord, had hiervoor tien wedstrijden nodig.

Bij TOP Oss stond Thijs Jansen op doel. De 21-jarige huurling van Feyenoord kon een doelpunt van Baldé echter niet voorkomen. Naoufal Bannis heeft ook zijn voeten laten spreken. De 20-jarige spits scoorde het winnende doelpunt voor FC Eindhoven tegen De Graafschap.

Advocaat verliest met ADO Den Haag
De 75-jarige oud-Feyenoorder is zijn trainersklus bij ADO Den Haag teleurstellend begonnen. De Haagse ploeg moest een pijnlijke 4-1 nederlaag verwerken tegen Almere City FC. Advocaat, die de opvolger is van de ontslagen Dirk Kuyt, wacht de lastige taak om de play-offs voor promotie naar de Eredivisie te behalen.

Lees meer over
Aliou Balde
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties