Aursnes ziet Benfica vanaf de tribune CL-voetbal veiligstellen

Aursnes ziet Benfica vanaf de tribune CL-voetbal veiligstellen

Fredrik Aursnes was dinsdagavond aandachtig toeschouwer bij SL Benfica. De middenvelder zag hoe zijn nieuwe team zich verzekerde van Champions League-voetbal. De ploeg van trainer Roger Schmidt was met 3-0 te sterk voor Dynamo Kiev.

Aursnes werd dinsdag medisch gekeurd en zal woensdag of donderdag zijn handtekening gaan zetten onder een meerjarig contract in Portugal. Feyenoord ontvangt vijftien miljoen euro inclusief bonussen. De Rotterdammers zoeken op de transfermarkt nog altijd naar een vervanger voor de Noor. Ramiz Zerrouki werd de afgelopen weken nadrukkelijk genoemd. De vraag is of Feyenoord zich opnieuw gaat melden.

FC Twente vraag de hoofdprijs voor de middenvelder. Trainer Arne Slot sluit een alternatief niet uit. ''We zullen als club moeten kijken of we ergens een vervanger kunnen halen tegen een prijs die we reëel vinden. Dat is een overweging die de komende tien dagen doorgaat. Als dat niet zo is, hebben we nog altijd vijf middenvelders die op die posities prima uit de voeten kunnen."

Lees meer over
Fredrik Aursnes
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties