AS Roma wint in aanloop naar duel met Feyenoord

AS Roma wint in aanloop naar duel met Feyenoord

AS Roma heeft het competitieduel tegen Torino FC met 0-1 gewonnen. De Romeinen kunnen nu uitrusten en gaan voorbereiden op de wedstrijd tegen Feyenoord aanstaande donderdag in de kwartfinale van de Europa League.

Voor Roma is dit een belangrijke overwinning in de strijd om de vierde plek in de Serie A. Momenteel ligt de laatste Champions League plek voor vier teams binnen handbereik. Bij de tegenstander van vandaag maakte Perr Schuurs een overduidelijke handsbal waardoor de bal op de stip ging.

Paulo Dybala was succesvol en schoot de bal tegen het net. Ook oud-Feyenoorder Georginio Wijnaldum stond in de basis bij AS Roma en is er ook weer bij tegen Feyenoord.

Opstellingen
AS Roma: Patrício; Mancini, Smalling, Llorente; Zalewski, Cristante, Wijnaldum, Spinazolla; Dybala Solbakken, El Shaarawy.
Torino: Milinkovic-Savic; Gravillon, Schuurs, Buongiorno; Singo, Ricci, Gineitis, Rodríguez; Mirantsjoek, Sanabria, Radonjic.

Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties