Feyenoord neemt maatregelen voor duel met AS Roma

Feyenoord neemt maatregelen voor duel met AS Roma

Feyenoord heeft direct maatregelen genomen voor de wedstrijd in de kwartfinale van de Europa League. De Rotterdammers nemen het op tegen AS Roma in De Kuip en hebben besloten om Vak Z te sluiten, zo meldt 1908.nl.

Eerder werd al bekendgemaakt dat er tegen AS Roma op donderdag 13 april om 18:45 opnieuw netten worden geplaatst in De Kuip. Nu moet de ploeg van trainer Arne Slot het ook zonder de steun van de supporters vanaf Vak Z doen. Dit is naar aanleiding van de incidenten tijdens De Klassieker van woensdagavond, waarbij Davy Klaassen werd geraakt door een aansteker en de wedstrijd tijdelijk werd gestaakt.

Supporters die al een kaart hebben gekocht, krijgen binnenkort bericht van Feyenoord. De clubleiding doet er alles aan om nieuwe incidenten te voorkomen en gaat de komende dagen in gesprek met meerdere instanties. De politie heeft een 32-jarige man uit Roelofarendsveen aangehouden voor het gooien van een voorwerp. Meerdere aanhoudingen zullen naar verwachting volgen op basis van camerabeelden.

Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties