Arnesen verwacht binnenkort nieuwe centrale verdediger; spits geen prioriteit

Arnesen verwacht binnenkort nieuwe centrale verdediger; spits geen prioriteit

Feyenoord wil zich deze zomer vooral centraal achterin nog versterken. In gesprek met RTV Rijnmond vertelde technisch directeur Frank Arnesen dat die positie op dit moment de hoogste prioriteit heeft. Een nieuwe spits is daarmee van ondergeschikt belang.

"Er moet een centrumverdediger bij, dat is voor iedereen duidelijk", zei Arnesen over de positie waar momenteel alleen Marcos Senesi en Lutsharel Geertruida (voorlopig nog geblesseerd), jeugdspelers Ramon Hendriks, Sem Valk en Sondre Skogen en gelegenheidsverdediger Leroy Fer uit de voeten kunnen. "Dat gebeurt in de komende weken", kondigde hij aan.

Daarbij gaf hij aan dat een nieuwe spits ondanks het aanstaande vertrek van Nicolai Jørgensen geen prioriteit is. "We hebben Bozeník, we hebben Bannis en Linssen kan er ook spelen", citeerde clubwatcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad.

Arnesen zwijgt over Berghuis

Uiteraard werd Arnesen ook gevraagd naar de situatie rond Steven Berghuis, maar daar ging hij niet op in. "De zaak ligt in handen van juristen", citeerde Dennis van Eersel. "Ik ga en wil er verder niets over zeggen. Het gaat om een contractuele zaak en ik ga daar niet over."

Lees meer over
Frank Arnesen Voorbereiding 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties