Arnesen niet meer in beeld bij PSV

Arnesen niet meer in beeld bij PSV

Frank Arnesen wordt niet de nieuwe technisch directeur van PSV. Dat meldde Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad zojuist en wordt bevestigd door algemeen directeur Marcel Brands. De 65-jarige Deen vertrok vorige week bij Feyenoord en werd in eerste instantie genoemd als opvolger van de vertrokken John de Jong bij PSV.

De technisch directeur werd op zijn vingers getikt door de Raad van Commissarissen van de Eindhovenaren omdat hij weigerde Cody Gakpo of Ibrahim Sangaré te verkopen. Beide spelers konden voor de hoofdprijs naar Engeland vertrekken, maar daar zag de technisch directeur niets in.

De rvc sprak daardoor van een gebrek aan vertrouwen, waarna De Jong de hield eer aan zichzelf hield en opstapte. Arnesen werd in eerste instantie genoemd als eventuele opvolger, maar dat is nu dus van de baan. ''Daar is geen sprake van. We gaan een nieuwe oplossing zoeken, maar alles is nu nog vers'', zegt Brands.

''Arnesen? Hij is niet in beeld. Ik zou graag de gemiddelde leeftijd wat omlaag brengen in de directie. Die directie is bij PSV in charge. Wij hebben absoluut niet het gevoel dat de rvc er heel kort opzit. Ik denk wel dat wij na deze periode een keer met de rvc gaan zitten.''

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties