'Arnesen in beeld bij PSV als opvolger De Jong'

'Arnesen in beeld bij PSV als opvolger De Jong'

Technisch directeur Frank Arnesen gaat mogelijk aan de slag bij PSV, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Deen moet technisch directeur John de Jong opvolgen in Eindhoven.

Intern bij PSV zijn ze niet helemaal tevreden over het functioneren van De Jong. Onder meer het blokkeren van de transfer van Cody Gakpo op de slotdag van de transfermarkt wordt hem niet in dank afgenomen. PSV wil daarom in korte termijn afscheid nemen van de oud-voetballer.

Tussen de Raad van Commissarissen en de directie van PSV is een vertrouwensbreuk ontstaan. Het controlerende orgaan heeft aangegeven dat Gakpo of Sangaré verkocht moest worden met het oog op de financiën. PSV kampt namelijk met een operationeel tekort. Het advies werd door de directie genegeerd en dat heeft nu gevolgen voor De Jong.

Arnesen heeft afgelopen week afscheid genomen van Feyenoord. De Deen liet tijdens zijn vertrek weten dolgraag langer in dienst te willen blijven bij de Rotterdammers, maar de clubleiding wil de structuur binnen de club aanpassen. Arnesen is momenteel aan het herstellen van een infectie in zijn knie en gaf aan daarna weer open te staan voor een nieuw avontuur. Of hij open staat voor PSV is niet duidelijk.

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties