Arnesen: ''Ik ben hartstikke blij voor de mensen die er zitten''

Arnesen: ''Ik ben hartstikke blij voor de mensen die er zitten''

Op dit moment presteert Feyenoord uitstekend en Frank Arnesen is trots op de huidige ontwikkelingen van het team onder leiding van trainer Arne Slot. Arnesen, voormalig technisch directeur van de Rotterdamse club, heeft onder meer succesvol de scouting gereorganiseerd.

''Ik ben hartstikke blij voor de mensen die er zitten'', vertelt Arnesen in Goedemorgen Eredivisie. ''Ik heb dagelijks met ze gewerkt en ik heb gezien hoe wij vorig jaar veel bereikt hebben door de finale van de Conference League te halen. Ik ben heel blij met hoe het gaat. Of ik daar nu een groot of klein aandeel in had, interesseert me niet zo veel. Ik deed gewoon mijn best.''

Arnesen begon bij Feyenoord in 2020 en zag al direct dat er werk aan de winkel was. ''Het was voor mij ook heel verrassend, dat ze maar drie scouts hadden. Dan wordt de vraag: hoe ga je met deze mensen om? Ik vind scouts heel belangrijk, dus dan moet je ze belangrijk maken. We hadden niet eens een kamer voor de scouts. Ze moeten naar het buitenland, maar ik wil ook graag dat ze hier zijn.''

Feyenoord maakte begin september bekend dat Arnesen vanwege gezondheidsredenen niet meer zou terugkeren in De Kuip. De Deen is inmiddels volledig hersteld van een infectie aan zijn knie en hoopt snel weer aan de slag te kunnen gaan. Arnesen heeft geen haast bij het vinden van een nieuwe baan en wacht de juiste uitdaging af. Na 29 jaar als technisch directeur te hebben gewerkt, geniet Arnesen vooral van zijn privéleven en aast hij op een job als adviseur.

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties