Arnesen: ''Dan ziet het er goed uit voor Feyenoord''

Arnesen: ''Dan ziet het er goed uit voor Feyenoord''

Frank Arnesen is tijdens zijn periode in De Kuip ook supporter van Feyenoord geworden. De Deen volgt sinds zijn vertrek de Rotterdammers natuurlijk nog op de voet. Arnesen heeft nog dagelijks contact met mensen binnen de club.

''Er is de laatste jaren veel gebeurd'', vertelt Arnesen in het Feyenoord Magazine. ''Je kunt spreken van een transitie, maar of het ook echt een cultuuromslag is, zal de komende jaren moeten blijken. Het gaat erom hoe de club vanaf hier verder gaat. Hoe kan Feyenoord nog dichterbij Ajax en PSV komen? Dat gaat deels over geld, maar zeker ook over een goede organisatie. Als je dat de komende jaren door kunt zetten, dan ziet het er goed uit voor Feyenoord.''

Het verhaal van Arnesen bij Feyenoord is bekend. De Rotterdammers besloten om niet verder te gaan met de Deen. Het afscheid op trainingscomplex 1908 deed Arnesen goed. ''Dat was echt een heel leuke dag, met veel mooie woorden. Ik heb ook veel berichten van spelers en stafleden gehad. Dat is een mooie waardering, waardoor ik voelde dat ik het niet zo slecht heb gedaan.'' Arnesen werd langs het trainingsveld onder meer toegesproken door trainer Arne Slot en aanvoerder Orkun Kokcu.

Toch was niet iedereen tevreden met Arnesen: ''Een aantal beslissingen is misschien niet bij iedereen in goede aarde gevallen", vertelt de Deen daarover. ''In mijn ogen waren dat de beste keuzes voor Feyenoord. Dat doe je uiteindelijk ook niet alleen, maar altijd samen, als een team. Die cohesie is heel belangrijk, ik denk dat we dat met z'n allen goed hebben gedaan. We hebben lef getoond.''

Lees het volledige interview met Frank Arnesen in het nieuwe Feyenoord Magazine. Ook vier keer per jaar Feyenoord Magazine ontvangen? Sluit je dan aan bij Het Legioen via hetlegioen.feyenoord.nl.

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties