Slot kijkt uit naar finale: ''We zijn nog niet tevreden''

In een exclusief interview met Feyenoord Media laat Arne Slot zijn licht schijnen over de ontwikkeling van zijn team dit seizoen, die heeft geleid tot een finaleplaats in de Europa Conference League.

Iets dat door de hoofdcoach wordt omgeschreven als een enorm knappe prestatie, met als aanvulling dat voor tevredenheid nog geen ruimte is. ''Het is hartstikke mooi dat we in de finale staan, maar er is nog een ding dat veel mooier is en dat is dat we de finale ook winnen.''

AS Roma moet dan verslagen worden. ''Ze zijn moeilijk te verslaan, zeker in wedstrijden waar ze naartoe leven. Dat doen ze nadrukkelijk in de knock-outfase van de Conference League. Het is ontzettend knap - als je naar de trainer kijkt - dat hij het óók bij Roma voor elkaar krijgt om ze een Europese finale te laten spelen.''

Slot gaat ook in op de speciale band tussen de spelers en supporters, de wedstrijden en tegenstanders dit seizoen in Europa en het aanstaande trainingskamp in Portugal.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties