Anthony Taylor fluit donderdag AS Roma - Feyenoord

Anthony Taylor fluit donderdag AS Roma - Feyenoord

De UEFA heeft Anthony Taylor aangesteld als scheidsrechter voor de uitwedstrijd van Feyenoord tegen AS Roma. De 44-jarige Engelsman zal de return in de kwartfinale van de Europa League in goede banen moeten leiden. De scheidsrechter wordt bijgestaan door zijn landgenoten Gary Beswick en Adam Nunn.

Robert Jones is in Rome de vierde official. Stuart Attwell dient als VAR en Chris Kavanagh is zijn assistent. Taylor floot in het huidige seizoen 33 wedstrijden op het hoogste niveau waarvan 5 in de Champions League. In totaal gaf de Engelsman 127 gele kaarten en stuurde vier spelers met een rode kaart van het veld.

Het is niet de eerste keer dat Anthony Taylor de leiding heeft over een wedstrijd van Feyenoord. Vorig seizoen floot hij de gewonnen wedstrijd van de Rotterdammers in eigen huis tegen Partizan. De ploeg van trainer Arne Slot won het Europese duel met 3-1 en bereikte daarmee de kwartfinale van de Conference League.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties