Afscheid van Senesi & Sinisterra voor Excelsior-thuis

Afscheid van Senesi & Sinisterra voor Excelsior-thuis

Feyenoord neemt voorafgaand aan de laatste competitiewedstrijd van 2022 afscheid van Marcos Senesi en Luis Sinisterra. De twee Zuid-Amerikaanse vrienden vertrokken afgelopen zomer naar de Premier League en hebben in hun drukke programma’s bij respectievelijk AFC Bournemouth en Leeds United een gaatje gevonden om naar Rotterdam af te reizen.

Senesi maakte in de zomer van 2019 de overstap van het Argentijnse San Lorenzo naar Feyenoord en werd als linker centrale verdediger een vaste waarde. Hij speelde 116 officiële wedstrijden en oogstte lof voor zowel zijn solide defensieve kwaliteiten als zijn aanvallende impulsen.

Sinisterra vertrok als een absolute publiekslieveling uit De Kuip. Sinds zijn komst van het Colombiaanse Once Caldas in de zomer van 2018 maakte hij een indrukwekkende ontwikkeling door. Zowel met zijn goals als assists was Sinisterra van grote waarde voor Feyenoord. Daarmee had hij vorig seizoen onder meer een groot aandeel in het bereiken van de finale van de Conference League.

Met het officiële afscheid voor Senesi en Sinisterra gaat – na het moment voor clubicoon Jens Toornstra – een volgende wens in vervulling van club én supporters. Feyenoord staat graag op gepaste wijze stil bij het vertrek van spelers die veel hebben betekend voor de club. Momenteel wordt nog een datum gezocht om bijvoorbeeld ook Tyrell Malacia nog uit te zwaaien in De Kuip.

Lees meer over
Luis Sinisterra Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties