AD: Vrijwel uitgesloten dat koopoptie Szymański wordt gelicht

AD: Vrijwel uitgesloten dat koopoptie Szymański wordt gelicht

In het Algemeen Dagblad wordt stilgestaan bij de situatie op het middenveld van Feyenoord. Er is om meerdere redenen een versterking nodig. De kans is namelijk zeer klein dat de Poolse middenvelder Sebastian Szymański volgend seizoen nog in het Feyenoord-shirt te bewonderen is.

In het artikel gaat Mikos Gouka in op de situatie: ''Dat het trio Slot, Te Kloese en Van Bodegom deze maand al vaststelde dat een middenvelder halen geen overbodige luxe zal zijn, heeft meerdere oorzaken. De koopoptie op de Poolse huurling Sebastian Szymanski is zo hoog - naar verluidt een kleine tien miljoen euro - dat het vrijwel uitgesloten is dat Feyenoord de speler kan overnemen van het Russische Dinamo Moskou.''

Het artikel gaat verder. ''Deze maand een extra middenvelder halen betekent de selectie voorzien van een kwaliteitsimpuls en houdt meteen in dat er een speler is aangetrokken die volgend seizoen geen tijd meer nodig heeft om te wennen aan de club, stad en speelstijl'', concludeert het AD.

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties