'Van den Belt maakt overstap naar Feyenoord'

'Van den Belt maakt overstap naar Feyenoord'

Thomas van den Belt is de eerste nieuwe aanwinst van Feyenoord voor het aankomende seizoen, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Rotterdammers hebben een akkoord bereikt met de 21-jarige middenvelder over een contract voor meerdere seizoenen.

Feyenoord betaalt een bedrag van 850.000 euro aan PEC Zwolle om Van den Belt definitief over te nemen. De middenvelder had een clausule in zijn contract staan voor komende zomer waardoor hij voor een gelimiteerde transfersom kon vertrekken bij de Zwollenaren.

In een eerder stadium werd al duidelijk dat trainer Arne Slot gecharmeerd is van de revelatie uit de Keuken Kampioen Divisie, maar op de slotdag van de transfermarkt werd er tussen Feyenoord en PEC Zwolle geen akkoord bereikt over een transfersom. Nu maakt Van den Belt alsnog zijn droomtransfer.

Van den Belt is afkomstig uit de jeugdopleiding van PEC Zwolle en dit seizoen heeft hij zijn grote doorbraak gemaakt op de Nederlandse velden. Hij is een defensieve middenvelder die tot nu toe in 31 wedstrijden dertien keer heeft gescoord en acht assists heeft gegeven.

Lees meer over
Thomas van den Belt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties