AD: SC Heerenveen nadert akkoord met Van Persie

AD: SC Heerenveen nadert akkoord met Van Persie

Robin van Persie staat dichtbij zijn eerste klus als hoofdtrainer. De huidige trainer van Feyenoord Onder 18 nadert volgens het Algemeen Dagblad een akkoord met SC Heerenveen. Beide partijen zijn positief over een samenwerking, nadat er meerdere gesprekken hebben plaatsgevonden.

Hélène Hendriks wist afgelopen weekend nog te melden dat SC Heerenveen was uitgekomen bij Rick Kruys om oud-Feyenoorder Kees van Wonderen bij SC Heerenveen op te volgen. Inmiddels blijkt het toch anders te zitten. Van Persie en de Friezen hebben de wens uitgesproken om spoedig tot een akkoord te komen.

Kruys was samen met Maurice Steijn een van de hoofdkandidaten bij SC Heerenveen, maar toen Peter de Waal namens zaakwaarnemerskantoor SEG duidelijk maakte dat Van Persie beschikbaar was, werden de plannen gewijzigd. De oud-topspits is bijna in het bezit van het hoogste trainersdiploma en is klaar om ervaring op te doen in de Eredivisie.

Voor Feyenoord is het aanstaande vertrek een flinke aderlating voor de jeugdopleiding. De Rotterdammers hebben Van Persie een aanbieding gedaan om zijn aflopende contract te verlengen en waren van plan om de oud-voetballer door te schuiven naar het beloftenelftal Feyenoord Onder 21. Van Persie ging niet in op de aanbieding van de bekerwinnaar.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties