Academy-speler Noah Pušić tekent eerste profcontract

Academy-speler Noah Pušić tekent eerste profcontract

Noah Pušić heeft zijn eerste contract bij Feyenoord getekend. De 18-jarige speler van Feyenoord Academy zette vrijdagmiddag in De Kuip zijn handtekening onder een eenjarig contract tot medio 2024 met een optie voor nog een seizoen.

Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord: ''Met Noah hebben we een technisch vaardige middenvelder in huis die tevens in het hart van de verdediging uit de voeten kan. Hij is dag in dag uit bezig om een betere versie van zichzelf te worden en dat is goed terug te zien in de positieve ontwikkeling die hij doormaakt op Varkenoord.''

''Voor mij voelt Feyenoord als een echte familieclub en ben ik heel erg blij en trots dat ik hier mijn eerste profcontract heb mogen ondertekenen'', aldus Pušić. ''De steun en support van mijn familie is voor mij erg belangrijk en het is dan ook mooi om dit op een dag als vandaag met ze te kunnen delen. Ik kijk er erg naar uit om volgend seizoen met Feyenoord Onder 21 goed te presteren.''

VV VIOD uit Doetinchem was de eerste vereniging van de multifunctionele middenvelder. Na acht jaar in de jeugdopleiding van Vitesse gespeeld te hebben maakte hij vorige zomer de overstap naar Varkenoord. Daar speelde hij het huidige seizoen zijn wedstrijden in Feyenoord Onder 18.

Lees meer over
Feyenoord Academy Feyenoord Onder 18
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties