Nassim El Harmouz zet handtekening onder driejarig contract

Nassim El Harmouz zet handtekening onder driejarig contract

Nassim El Harmouz heeft deze week een profcontract bij Feyenoord getekend. In het bijzijn van zijn familie zette de 16-jarige middenvelder een handtekening onder een overeenkomst die hem tot medio 2026 aan de club verbindt.

''Nassim is een slimme en zeer technisch vaardige middenvelder die zich in zijn eerste seizoen op Varkenoord direct in de kijker heeft weten te spelen'', zegt Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord. ''We zijn als club dan ook erg blij dat we hem een contract hebben kunnen aanbieden en hopen dat hij zijn goede ontwikkeling een positief vervolg kan geven.''

''Dit is de mooiste dag van mijn leven en ik hoop dat er hier bij Feyenoord nog veel meer van zullen volgen'', aldus een trotse El Harmouz. ''Ik heb mezelf dit seizoen verbaasd en ben dan ook erg tevreden met de ontwikkeling die ik op Varkenoord doormaak. Ik zie het mogen tekenen van mijn contract als een beloning voor al het harde werken en dit smaakt zeker naar meer.''

El Harmouz startte zijn voetbalcarrière op de velden van amateurverenigingen DWS en SC Buitenveldert. Na later enkele seizoenen in de jeugdopleiding van AZ te hebben gespeeld is de middenvelder sinds dit seizoen speler van Feyenoord Academy. Op Varkenoord maakt El Harmouz deel uit van Feyenoord Onder 16, dat onder leiding staat van trainers Robin van Persie en Brian Pinas.

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties