Aboutaleb: ''Berichten over rellen zijn overdreven''

Diverse media maakten melding dat het afgelopen nacht onrustig was in Tirana. Burgemeester Ahmed Aboutaleb is aanwezig bij de Conference League finale tussen AS Roma en Feyenoord en vertelt dat de sfeer over het algemeen uitstekend is.

''Achteraf blijkt dat er slechts vier mensen echt iets te maken hadden met de incidenten '', vertelt Aboutaleb in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''De anderen werden al snel weer op vrije voeten gesteld. De vier hebben een boete gekregen of worden voorgeleid. Er zijn duizenden Feyenoordfans in de stad die zich goed gedragen. We moeten de zaak niet groter maken dan het is.''

Aboutaleb meldt dat de onrust gisterenavond vooral kwam door AS Roma-supporters. De Italianen hadden 'de jacht' geopend op de supporters van Feyenoord en zochten de confrontatie met de politie. Uiteindelijk hebben de autoriteiten in Albanië tachtig supporters van AS Roma het land uitgezet. In totaal zijn er 2000 agenten aanwezig om er een groot voetbalfeest van te maken.

Lees meer over
Feyenoord Conference League 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties