Borst: ''Finale kan gerust zondagmiddag gespeeld worden''

Borst: ''Finale kan gerust zondagmiddag gespeeld worden''

Hoewel Feyenoord zich vanavond plaatste voor de finale van de play-offs om Europees voetbal, is het nog steeds de vraag hoe en waar die wedstrijd wordt gespeeld. De burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, heeft de wedstrijd op zaterdagavond namelijk verboden. Op hetzelfde moment vindt het Songfestival plaats in Ahoy en Aboutaleb wil niet dat de evenementen tegelijkertijd plaatsvinden.

Hugo Borst geeft bij ESPN de mogelijke oplossing. ''Ik heb net een bericht uit hoog niveau ontvangen vanuit Rotterdam dat de wedstrijd zondagmiddag gerust gespeeld kan worden. Dan is er politie genoeg en de supporters kunnen er ook bij. Zondag dus, maar dat is reglementair nog interessant. FC Utrecht kan namelijk nog zeggen: 'Het duel wordt zaterdag gespeeld, anders winnen wij'. De kans wordt in ieder geval geboden om zondagmiddag te spelen. Wat doet FC Utrecht hiermee?''

Lees meer over
Hugo Borst FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties