Toekomst Vente ongewis: ''Hierna zie ik wel hoe de club erin staat''

Toekomst Vente ongewis: ''Hierna zie ik wel hoe de club erin staat''

Na enkele mindere periodes leeft Dylan Vente dit jaar weer op bij Roda JC. Met de Limburgse ploeg schakelde hij gisteren favoriet De Graafschap uit in de play-offs, waarbij hij zelf trefzeker was. Hoe de toekomst er na zijn uitleenbeurt uit komt te zien, is ook voor Vente zelf nog niet bekend.

"In de zomer keer ik terug bij Feyenoord", vertelt Vente een dag na de wedstrijd tegen De Graafschap aan De Telegraaf. "Ik heb hierna nog één jaar contract. Ik maak eerst lekker dit af en dan hoor ik wel wat er gaat gebeuren." Of hij op een kans bij Feyenoord rekent? "Ik weet het niet. Voor mij is nu belangrijk om nog twee wedstrijden belangrijk te zijn voor Roda JC. Daarna zie ik wel hoe Feyenoord erin staat."

Namens Roda scoorde Vente nu vijf keer en gaf hij drie assists, waar hij in zijn vorige verhuurperiode bij RKC in een seizoen tijd helemaal niet tot scoren kwam. "Bij RKC heb ik een minder seizoen gehad. Daar moet je jezelf op aankijken. Ik wilde het dit jaar wegpoetsen vanaf het begin, maar in de zomer kwam ik niet weg. In de winter is het wel gelukt."

"Bij Roda heb ik de kans gekregen om weer minuten te maken, nadat ik een half jaar niet gespeeld had", ging Vente verder. "De eerste wedstrijd had ik na tien minuten kramp in mijn kuiten. Ik merkte dat ik totaal niet fit was, maar dat heb ik snel achter me gelaten. Nu kon ik gewoon 93 minuten vol gas geven. Ik ben helemaal fit en ik ben blij dat ik weer belangrijk kon zijn voor het team. Het is een goed half jaar geweest en het zou heel mooi zijn als ik dat kan bekronen met winst van de play-offs."

[readmore=57654]

Lees meer over
Dylan Vente De Graafschap
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties