Vermeer tekent bij het FC Cincinnati van Stam

Vermeer tekent bij het FC Cincinnati van Stam

Kenneth Vermeer heeft zijn nieuwe club gevonden. De transfervrije doelman tekent bij het FC Cincinnati van Jaap Stam. De 35-jarige oud-Feyenoorder tekent een contract tot eind 2022.

Vermeer liet zijn contract bij zijn vorige club Los Angeles FC ontbinden omdat hij daar de concurrentiestrijd voor een plek in de basis had verloren. ''We kijken altijd naar mogelijkheden om onze selectie te versterken en zijn ervan overtuigd dat Kenneth kwaliteit en leiderschap brengt'', zegt algemeen directeur Gerard Nijkamp van Cincinnati. ''Hij heeft succes gehad in z'n carrière en we zijn blij met hem. We kijken ernaar uit om hem in het team op te nemen.''

Vermeer komt bij zijn komst nog vier andere Nederlanders tegen. Naast Nijkamp en Stam zijn ook assistent Saïd Bakkati en Jürgen Locadia actief in Amerika. Vermeer maakte in 2014 voor één miljoen euro de overstap van Ajax naar Feyenoord. Bij Feyenoord stond hij 99 wedstrijden in het doel. De keeper pakte vier prijzen tijdens zijn tijd bij Feyenoord. Eén landstitel, één beker en twee Johan Cruijff-schalen.

Lees meer over
Kenneth Vermeer ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties