Haps: ''We moeten ons schamen, dit kan niet''

zondag 2 mei 2021 15:05 53.715 keer bekeken 143 reacties Pro Shots

Ridgeciano Haps schoof na de nederlaag tegen ADO Den Haag aan bij de persconferentie. De invaller had vanzelfsprekend geen goed woord over voor het spel dat Feyenoord op de mat had gelegd. 

"Wat hier gebeurd is, is Feyenoord-onwaardig", begon Haps. "We moeten ons schamen. Naar de supporters toe en naar onszelf. Dit kan niet." Zelf kwam hij na de rust in de ploeg voor Tyrell Malacia. "Toen ik erin kwam, probeerden we via de zijkanten door te komen. Dat ging op zich wel goed, maar hoe je de goals weggeeft is zo kinderlijk en amateuristisch. Dat je jezelf zo makkelijk laat uitspelen, duels niet wint, dat kan op dit niveau niet."

Haps vertelde dat het na afloop 'heel rustig' was in de kleedkamer. "Ik denk dat iedereen zichzelf gewoon een spiegel voor moet houden en heel eerlijk moet zijn over wat er is gebeurd. Maar we moeten ook verder. Dat is ook topsport, je kan niet te lang in deze teleurstelling zitten. Dat neemt niet weg dat het vandaag heel slecht was." De trainer wilde hij geen verwijten maken. "We gaan gewoon verder met elkaar en het beste ervan proberen te maken."

Voor Haps zelf was het overigens de eerste invalbeurt in lange tijd. Naar verluidt had hij meer kunnen spelen, maar wil hij zelf niet in de voorhoede spelen. Zelf wilde hij dat verhaal niet bevestigen. "Ik ga nu niet over mijn eigen situatie praten. Ik zit vol in emotie nu, dus misschien doe ik dat een andere keer."

Gerelateerd nieuws
143 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 92 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75510 leden - Op dit moment zijn 959 mensen actief, waarvan 290 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved