'Vermeer dichtbij hereniging met Stam'

zaterdag 1 mei 2021 12:03 42.540 keer bekeken 45 reacties Pro Shots

De kans is groot dat Kenneth Vermeer transfervrij de overstap gaat maken naar FC Cincinnati. De 35-jarige keeper begon dit seizoen nog als doelman van LAFC, maar zag zijn contract op 16 april ontbonden worden door de club uit Los Angeles. In totaal speelde de keeper vijftien wedstrijden voor LAFC. 

Bij FC Cincinnati komt Vermeer veel Nederlanders en oud-Eredivisie spelers tegen. Uiteraard hoofdtrainer Jaap Stam, maar ook Saïd Bakkati is actief in de technische staf van de Amerikanen. Oud PSV’ers Tyton en Locadia staan ook onder contract bij FC Cincinnati. Stam is met zijn ploeg matig aan het nieuwe seizoen begonnen in de MLS. In de eerste twee wedstrijden werd één punt gepakt en zeven tegendoelpunten geïncasseerd. 

Vermeer maakte in 2014 voor één miljoen euro de overstap van Ajax naar Feyenoord. Bij Feyenoord stond hij 99 wedstrijden in het doel. De keeper pakte vier prijzen tijdens zijn tijd bij Feyenoord. Eén landstitel, één beker en twee Johan Cruijff-schalen. 

Gerelateerd nieuws
45 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 25 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75510 leden - Op dit moment zijn 986 mensen actief, waarvan 312 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved