'Vermeer dichtbij hereniging met Stam'

'Vermeer dichtbij hereniging met Stam'

De kans is groot dat Kenneth Vermeer transfervrij de overstap gaat maken naar FC Cincinnati. De 35-jarige keeper begon dit seizoen nog als doelman van LAFC, maar zag zijn contract op 16 april ontbonden worden door de club uit Los Angeles. In totaal speelde de keeper vijftien wedstrijden voor LAFC.

Bij FC Cincinnati komt Vermeer veel Nederlanders en oud-Eredivisie spelers tegen. Uiteraard hoofdtrainer Jaap Stam, maar ook Saïd Bakkati is actief in de technische staf van de Amerikanen. Oud PSV’ers Tyton en Locadia staan ook onder contract bij FC Cincinnati. Stam is met zijn ploeg matig aan het nieuwe seizoen begonnen in de MLS. In de eerste twee wedstrijden werd één punt gepakt en zeven tegendoelpunten geïncasseerd.

Vermeer maakte in 2014 voor één miljoen euro de overstap van Ajax naar Feyenoord. Bij Feyenoord stond hij 99 wedstrijden in het doel. De keeper pakte vier prijzen tijdens zijn tijd bij Feyenoord. Eén landstitel, één beker en twee Johan Cruijff-schalen.

Lees meer over
Kenneth Vermeer PSV ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties