''Voor een echt leuke club is hij niet goed genoeg''

''Voor een echt leuke club is hij niet goed genoeg''

De geluiden dat Steven Berghuis Feyenoord na dit seizoen gaat verlaten worden steeds sterker. Veel zelfbenoemde kenners denken dat het voor de aanvaller beter zou zijn om bij de Rotterdammers te blijven omdat het WK 2022 ook alweer voor de deur staat en Berghuis bij Feyenoord gegarandeerd is van een basisplaats. Analist René van der Gijp denk daar anders over. "Nou ja, als er een leuke club komt moet-ie het lekker doen, dan kun je nog even drie jaar ergens anders voetballen."

Johan Derksen heeft wel zo zijn bedenkingen. "Voor een echt leuke club is hij niet goed genoeg." Gijp: "Natuurlijk niet, dan kom je toch bij Dinamo Moskou uit." Derksen vult aan: "Dan krijg je een club waar je leuk verdient." "Krasnodar, waar die Vilhena zit. Ik denk dat je daar wel meer verdient dan bij Feyenoord", aldus Gijp bij het programma Veronica Inside. Tafelgast Wim Kieft ziet dat wel als een reden om Feyenoord te verlaten. "Hij zal wel willen verdienen, toch?" Derksen: "Ja, maar hij heeft toch een schoonvader die helemaal gevuld is? In onroerend goed, dat is ook de eigenaar van Almere City."

Lees meer over
Johan Derksen Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties