Bijlow: ''Met keeperstrainer gekeken hoe het anders kon''

Bijlow: ''Met keeperstrainer gekeken hoe het anders kon''

Justin Bijlow was een van de weinige Feyenoorders die zondagmiddag een topniveau haalde tegen Vitesse. Met enkele belangrijke reddingen hield hij de nul en werd hij uitgeroepen tot Man of the Match. "Dat is mooi, maar ik heb liever dat een teamgenoot dat is die heeft gescoord."

Tot een paar dagen voor de wedstrijd was de vraag of Bijlow wel onder de lat zou staan, nadat hij twee weken geleden tegen FC Utrecht opnieuw een (lichte) blessure opliep. "Na die wedstrijd heb ik gelijk met de keeperstrainer gekeken: wat doe ik hier verkeerd? Wat had ik anders kunnen doen? We hebben gekeken hoe het anders kon: eerst met mijn handen naar de bal, in plaats van mijn hele lichaam ervoor gooien. Daar hebben we de afgelopen weken op getraind."

Hoewel het optreden van Bijlow uitstekend was, gold dat niet voor de rest van Feyenoord. "Het was geen beste wedstrijd. We toonden veel strijd, maar de kwaliteit was laag." Toch bood het volgens de keeper wel hoop voor de laatste vier wedstrijden van het seizoen. "De strijd die we hebben geleverd, dat gevoel moeten we houden. Het voetbal was gewoon niet goed genoeg, dat weten we allemaal", besloot hij in gesprek met ESPN.

Lees meer over
Justin Bijlow Vitesse FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties