Fer: ''Strijd moeten we houden, voetbal moet beter''

Fer: ''Strijd moeten we houden, voetbal moet beter''

Door de rode kaart voor Steven Berghuis was het reserve-aanvoerder Leroy Fer die direct na de wedstrijd voor de camera van ESPN verscheen. De middenvelder, die halverwege in de ploeg kwam, genoot van het aanwezige publiek, maar baalde van het wedstrijdverloop.

"Het was heerlijk", zei Fer over het spelen mét supporters. "Je kon zien hoeveel lawaai ze maakten en hoe ze achter de ploeg stonden. Ze hebben niet opgegeven. Dat hebben wij ook niet, maar het is zuur dat we uiteindelijk niet winnen."

"Het was niet goed, dat weten we", ging hij verder. "We konden de kansen niet creëren. Dat was niet goed. Ons spel kon beter, maar we hebben gestreden om wel te winnen." Duidelijk is dat het beter zal moeten in de strijd om plek vier. "Deze strijd moeten we houden, maar we moeten beter gaan voetballen."

Fer zelf begon op de bank en kwam na de eerste helft in de ploeg voor Mark Diemers. Dat Advocaat hem niet opstelde, kan hij begrijpen. "Na mijn hamstringblessure, die toch lang geduurd heeft, is het wat moeilijk om in m'n oude niveau te komen. Er was een aantal wedstrijden waarin ik wel beter had kunnen spelen. Ik denk dat het vandaag wel weer als vanouds was."

Lees meer over
Steven Berghuis Dick Advocaat Leroy Fer Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties