Fer: ''Strijd moeten we houden, voetbal moet beter''

zondag 25 april 2021 18:49 29.930 keer bekeken 126 reacties Pro Shots

Door de rode kaart voor Steven Berghuis was het reserve-aanvoerder Leroy Fer die direct na de wedstrijd voor de camera van ESPN verscheen. De middenvelder, die halverwege in de ploeg kwam, genoot van het aanwezige publiek, maar baalde van het wedstrijdverloop.

"Het was heerlijk", zei Fer over het spelen mét supporters. "Je kon zien hoeveel lawaai ze maakten en hoe ze achter de ploeg stonden. Ze hebben niet opgegeven. Dat hebben wij ook niet, maar het is zuur dat we uiteindelijk niet winnen."

"Het was niet goed, dat weten we", ging hij verder. "We konden de kansen niet creëren. Dat was niet goed. Ons spel kon beter, maar we hebben gestreden om wel te winnen." Duidelijk is dat het beter zal moeten in de strijd om plek vier. "Deze strijd moeten we houden, maar we moeten beter gaan voetballen."

Fer zelf begon op de bank en kwam na de eerste helft in de ploeg voor Mark Diemers. Dat Advocaat hem niet opstelde, kan hij begrijpen. "Na mijn hamstringblessure, die toch lang geduurd heeft, is het wat moeilijk om in m'n oude niveau te komen. Er was een aantal wedstrijden waarin ik wel beter had kunnen spelen. Ik denk dat het vandaag wel weer als vanouds was."

Gerelateerd nieuws
126 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 58 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75509 leden - Op dit moment zijn 982 mensen actief, waarvan 310 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved