Informatie bezoeken Feyenoord - Vitesse

dinsdag 13 april 2021 16:52 57.305 keer bekeken 393 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord mag 6.500 supporters toegang bieden tot de thuiswedstrijd tegen Vitesse op zondag 25 april. Alle bezoekers dienen vooraf negatief te zijn getest op het coronavirus. In dit bericht lees je meer informatie over het claimen van de kaarten, het bezoeken van deze wedstrijd in De Kuip en de praktische zaken rondom het testen.

Voorrang voor kaartclaimers Feyenoord – Sparta
Seizoenkaarthouders die begin dit seizoen alléén een kaart hebben geclaimd voor de derby tegen Sparta Rotterdam op 18 oktober krijgen voorrang. Zij konden destijds niet naar De Kuip, omdat de wedstrijd alsnog zonder publiek werd gespeeld. Het gaat om ongeveer 3.700 supporters, die dus indien gewenst gegarandeerd een kaart kunnen bemachtigen voor Feyenoord – Vitesse. Voor deze seizoenkaarthouders start de mogelijkheid om een kaart te claimen op vrijdag 16 april aanstaande om 9:00 uur. Aanvullende informatie krijgen zij per e-mail.

Overige seizoenkaarthouders
Alle andere seizoenkaarthouders krijgen vanaf zaterdag 17 april 9:00 uur de mogelijkheid om een kaart te claimen. Iedereen heeft hierbij een gelijke kans op een kaart. Ook deze seizoenkaarthouders ontvangen verdere informatie per e-mail.

Testen
Voorafgaand aan hun wedstrijdbezoek dienen alle supporters negatief te zijn getest op het coronavirus. De verplichting voor een test geldt voor alle bezoekers (ook indien al gevaccineerd) vanaf 12 jaar. Kinderen t/m 11 jaar mogen zonder sneltest het stadion betreden. Bij de poorten van het stadion zal om drie zaken worden gevraagd: een wedstrijdkaart, een geldig ID-bewijs en een negatieve test in de CoronaCheck-app. Lees verder voor meer info over de test en deze app, die gratis te downloaden is in de App- en Playstore.

CoronaCheck-app
Supporters met een wedstrijdkaart kunnen via de CoronaCheck-app een afspraak maken voor een (gratis) sneltest. Deze sneltest mag niet ouder zijn dan 40 uur, gerekend vanaf het laatste fluitsignaal van Feyenoord – Vitesse. Na afloop van de wedstrijd hoeven bezoekers zich niet opnieuw te laten testen.

Bij een negatieve test ontvangen supporters een e-mail met de uitslag. Hierin staat een code, die kan worden ingevuld in de CoronaCheck-app. Na het invullen van deze code wordt een QR-code aangemaakt, die bij de toegangspoort wordt gescand. Wanneer de test positief is, worden supporters hierover persoonlijk gebeld door een medewerker van de GGD. Voor meer informatie over het testen verwijst Feyenoord naar deze graphic.

Vragen
Feyenoord kan zich voorstellen dat dit bericht, dat veel (nieuwe) informatie bevat, vragen kan oproepen bij supporters. In dat geval kunnen zij contact opnemen met de afdeling Service & Tickets.

Gerelateerd nieuws
393 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 100 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75434 leden - Op dit moment zijn 45 mensen actief, waarvan 24 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved