Kein Geloel: ''Niet de media, maar wij supporters bepalen het verwachtingspatroon''

dinsdag 13 april 2021 07:38 36.425 keer bekeken 101 reacties Pro Shots

De strijd om plek vier ligt weer helemaal open! Pijnlijk dat we daar blij mee moeten zijn, maar evengoed belangrijk. Ondanks een systeem dat niet werkte, spelers die voor de tegenstander leken te voetballen en een trainer die wederom z'n eigen PR-oorlogje voerde over de rug van het clubbelang, was er genoeg te genieten. Een flits van Sinisterra, een sexy goaltje van Berghuis, de gevallen kampioen Elia die weer even z'n grote mond mag houden en de keeperskunsten van Bijlow.

Die laatste liet ons ook weer even schrikken. Maar wat klopt er eigenlijk van het idee dat dat zijn eigen schuld is? En vooral; wat betekent dat voor zijn verdere Feyenoord-carrière?

Ook zoomen we even in op alle meningen in de media over het verwachtingspatroon voor volgend seizoen, dat volgens de zogenaamde deskundigen of véél te hoog, of véél te laag ligt. Maar even dimmen, Borst, Driessen en co. Want wat verwachten de supporters nou écht van Slot?

Gerelateerd nieuws
101 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 30 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75434 leden - Op dit moment zijn 140 mensen actief, waarvan 41 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved