Linssen: ''Vitesse-thuis wordt een heel belangrijke''

zondag 11 april 2021 15:31 31.690 keer bekeken 198 reacties Pro Shots

De conclusie van Bryan Linssen na afloop van FC Utrecht - Feyenoord was hetzelfde als die van zijn ploeggenoten: de ploeg speelde niet goed, maar is vooral blij met de drie punten. "De opluchting was wel groot, omdat Utrecht-uit altijd gewoon een heel vervelende tegenstander is", zei Linssen na afloop.

"We gaan er zeker over naspreken", vertelde Linssen, die ook zag dat het geen goede wedstrijd was. "Maar op dit moment tellen wel de drie punten. Dat zijn open deuren, maar dat is wel zo. Je moest dichter bij Vitesse komen en dit was je kans (Vitesse speelde 0-0 tegen ADO, red.). Nu spelen we over twee weken thuis tegen Vitesse. Dat wordt een heel belangrijke."

Zoals gezegd was het een moeizame wedstrijd in Utrecht. "Je begint in een ander systeem. Dat liep niet. Dan schakel je om, maar we hadden niet heel veel power naar voren toe. We speelden vooral op eigen helft. Het enige wat ik dan kan doen is werken. Hopen dat ik nog een keer een kans krijg. Ik had gehoopt toen zij één op één gingen spelen op het laatst, dat ik nog een keer achter de verdediging kon komen. Dat mocht niet zo zijn."

Gerelateerd nieuws
198 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 74 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75434 leden - Op dit moment zijn 174 mensen actief, waarvan 37 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved