Schade Bijlow valt mee: ''Ik verwacht geen problemen''

zondag 11 april 2021 14:45 41.340 keer bekeken 244 reacties Pro Shots

De schade bij Justin Bijlow na zijn botsing met Gyrano Kerk valt mee. Dat vertelde de doelman zelf kort na de wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord. Bijlow werd met veel pijn gewisseld nadat hij eerder bij de bal was, waarna Kerk doorliep en op zijn been belandde.

"Het gaat gelukkig goed", begon Bijlow voor de camera van ESPN. "Ik pakte de bal en hij liep door. Dat was even pijnlijk. Het was net onder m'n knie en niet m'n knie zelf. Gelukkig is het niks ernstigs." Over twee weken verwacht Bijlow dan ook gewoon weer onder de lat te staan. "Volgend weekend zijn we vrij, dat komt misschien ook lekker uit, maar ik verwacht sowieso geen problemen."

Bijlow krijgt vaak de kritiek dat zijn manier van uitkomen te risicovol is, al was dat hier zeker niet aan de hand. "Ik was veel eerder bij de bal en hij loopt door. Ik zou niet weten wat ik dan anders zou moeten doen. Ik riep los en hij gaat volle bak door. Ik vind dat hij moest springen. Als dit op het middenveld gebeurt, krijg je misschien ook rood. Niet dat ik een rode kaart wil aannaaien, het is gewoon een ongelukkig moment. Maar ik zou niet weten wat ik zelf anders moest doen."

Gerelateerd nieuws
244 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 80 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75434 leden - Op dit moment zijn 128 mensen actief, waarvan 33 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved