#TT | Johnston mogelijk naar Portsmouth of Ipswich Town

#TT | Johnston mogelijk naar Portsmouth of Ipswich Town

George Johnston heeft zich in de kijker gespeeld van Portsmouth en Ipswich Town. De twee Engelse clubs hopen de transfervrije verdediger aankomende zomer te contracteren. Johnston speelt op dit moment op huurbasis Wigan Athletic en maakt daar een goede indruk.

Dit meldt Football Insider. Johnston kwam in de zomer van 2019 over van Liverpool FC naar Feyenoord. De 22-jarige verdediger tekende toen een contract voor twee seizoenen met een optie op nog één seizoen. De verwachtingen zijn dat Rotterdamse club de optie niet gaat lichten en Johnston aankomende zomer dus transfervrij is.

Johnston maakte in de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen bij PEC Zwolle zijn officiële debuut in het shirt van Feyenoord, waarna nog twee invalbeurten en een basisplaats volgden. De verdediger kwam daarna niet meer voor in de plannen van Dick Advocaat en werd in de winterstop verhuurd aan Wigan Athletic. De Schot speelde vijftien duels voor de Engelse club en wist daarin één keer te scoren.

Lees meer over
Dick Advocaat George Johnston Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties